بهینه‌سازی موتور جستجو یا بهبود سئو سایت

سئو

نگارش توسط تیم استارت آپ رز

دی 6, 1400

بهینه‌سازی موتورهای جستجو یا بهبود سئو سایت به این معنی است که موتورهای جستجوگر مانند گوگل، بینگ، یاهو و… وب سایت شما را به آسانی پیدا کنند. در سئو از تکنیک‌هایی استفاده می‌شود که به موتورهای جستجو کمک می‌کند اطلاعاتی را که در وب‌سایت خود منتشر می‌کنید (محتوای وب)، پیدا کنند، سپس آن را در برابر وب‌سایت‌های مشابه رتبه‌بندی کنند.

شما باید بدانید که مردم چگونه از موتورهای جستجو استفاده می‌کنند تا وب سایت شما را هنگام جستجوی انواع برند‌های ساخته شده مانند محصولات یا خدماتی که ارائه می‌دهید، نمایان کنید. موتورهای جستجو با تطبیق ارتباط صفحه وب با عبارت جستجوی مورد استفاده، رتبه‌بندی را اعمال می‌کنند. با مرتبط‌تر کردن محتوای وب خود با نیازهای کاربران هدف خود در مقایسه با سایر وب‌سایت‌ها، شانس بیشتری برای قرارگیری در صفحات اول جستجو را خواهید داشت.

سئو

سئوی سایت

هنگام راه اندازی وب سایت خود، نکات زیر را در نظر بگیرید تا مطمئن شوید که وب سایت شما بهترین شانس برای رتبه‌بندی خوب را دارد.

۱. بدانید مشتریان شما چه میخواهند و به دنبال چه چیزی هستند؟!

مانند بازاریابی سنتی، بهبود سئو سایت با درک رفتار مشتری شروع می‌شود. به عنوان مثال، در نظر بگیرید که چگونه رفتار یک فرد در حین جستجو، در طول چرخه خرید تغییر می‌کند:

آگاهی: کاربر از مشکلی که نیاز به رفع آن دارد، آگاه است و شروع به جستجوی راه حل‌های بالقوه با استفاده از جستجوی گسترده عبارات می‌کند. به عنوان مثال، “نشتی شیر”.

توجه: کاربر مشکل خود را درک می‌کند و اکنون به دنبال راه حل‌هایی است که به بهترین شکل نیازهای او را برآورده کند. آن‌ها معمولاً شروع به جستجوی کلمات کلیدی می‌کنند که شامل مکان، ویژگی محصول یا نوع محصول است. به عنوان مثال، “لوله‌کش در تهران”.

خرید: کاربر آماده خرید است و به طور کلی می‌داند که از چه کسی خرید خواهد کرد. آنها اغلب مستقیماً ارائه دهنده خدمات را جستجو می‌کنند. به عنوان مثال، “فیکس پایپ”.

بررسی هدف و نیاز کاربر در سئو

بررسی هدف و نیاز کاربر

۲. از کلمات کلیدی در وب سایت خود استفاده کنید؛

کلمات کلیدی کلمات یا عباراتی هستند که مشتری هنگام جستجو از آن‌ها استفاده می‌کند. به عنوان مثال، “گُل آنلاین” و “از کجا گُل آنلاین بخرم” هر دو به عنوان کلیدواژه در نظر گرفته می‌شوند.

تطبیق کلمات کلیدی مورد استفاده در وب سایت شما با کلماتی که مشتریان هنگام جستجوی شما به کار می‌برند، بخش مهمی از سئو است. کلمات کلیدی یا عبارات محبوب را به وب سایت خود اضافه کنید. این کلمات را می‌توان در مکان‌هایی مانند عنوان صفحه، در محتوا یا حتی به عنوان نام فایل تصویری که استفاده می‌کنید، به کار برد.

از کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کار، خدمات یا موقعیت مکانی خود استفاده کنید. هر چیزی که مشتری در موتور جستجو استفاده می‌کند را می‌توان یک کلمه یا عبارت کلیدی در نظر گرفت.

نکته مهم: مراقب باشید از کلمات کلیدی بیش از حد استفاده نکنید. این کار می‌تواند تأثیر منفی بر سئو شدن سایت شما داشته باشد. مطمئن شوید که محتوای شما همچنان به صورت طبیعی خوانده می‌شود.

کلمات کلیدی مورد استفاده توسط کاربر

۳. محتوای صفحه خود را اغلب اوقات به روز کنید؛

هر هفته محتوای جدیدی به وب سایت خود اضافه کنید. این می‌تواند اضافه کردن اطلاعات مربوط به محصول یا خدمات جدیدی باشد که می‌فروشید، رضایت مشتری یا ویدیوی محصول. همچنین مهم است که صفحات محتوای وب خود را حداقل هر ۶ ماه یکبار به روز کنید و محتوایی را که دیگر مرتبط نیست، حذف کنید.

به روز رسانی محتوای سایت موتورهای جستجو را تشویق می‌کند که بیشتر از وب سایت شما بازدید کنند. هر چه تعداد دفعات بازدید آن‌ها بیشتر باشد، سریع‌تر می‌توانند محتوای جدید را در وب سایت شما کشف کنند. همچنین ممکن است برخی از مزایای رشد رتبه سایت را مشاهده کنید.


بازاریابی محتوا

به روز رسانی محتوای سایت

به روز رسانی محتوای سایت متناسب با بررسی‌های انجام شده

۴. از وب‌سایت‌های دیگر لینک به دست آورید (لینک خارجی)؛

هنگامی که یک رتبه مناسب برای صفحه وب خود به دست آوردید، به طور کلی موتورهای جستجو به این می‌پردازند که کدام وب‌سایت‌های دیگر پیوندهایی به صفحه شما و وب‌سایت شما ارائه می‌دهند. برای موتورهای جستجو، لینک‌هایی از وب‌سایت‌های خارجی به عنوان رای اعتماد به صحت، مرتبط بودن و مفید بودن محتوای شما در نظر گرفته می‌شوند.

با این حال، همه پیوندها برابر در نظر گرفته نمی‌شوند. پیوندهای وب سایت‌های بسیار معتبر نسبت به سایت‌های کمتر معتبر «وزن» بیشتری دارند. به طور معمول، هرچه لینک‌های بیشتری از وب سایت‌های معتبر به دست آورید، وب‌سایت شما رتبه بهتری خواهد داشت.

۵. توضیحات متا تگ را اضافه کنید؛

اگرچه همیشه در نتایج موتورهای جستجو نمایش داده نمی‌شود، توضیحات متا تگ به موتور جستجو می‌گوید که صفحه شما در مورد چیست. همچنین فرصت خوبی است تا به مشتریان بگویید دقیقاً چه چیزی در صفحه شما وجود دارد. این توضیحات به موتورهای جستجو کمک می‌کند تا میزان مرتبط بودن صفحه شما را ارزیابی کنند و تصمیم بگیرند که چگونه صفحه شما را رتبه‌بندی کنند. هرچه محتوای شما مرتبط‌تر باشد، رتبه بالاتری خواهد داشت و در روند بهبود سئو سایت موفق‌تر عمل کرده‌اید. به یاد داشته باشید، موتورهای جستجو می‌توانند نحوه استفاده از محتوای شما را برای تولید نتایج جستجو تغییر دهند. بهتر است به طور منظم وب‌سایت‌های موتورهای جستجو را برای راهنمایی بررسی کنید تا ببینید آیا نیاز به بروزرسانی محتوای خود دارید یا خیر.

به عنوان جمع‌بندی این مطلب، برای بهبود سئو سایت عواملی را مدنظر داشت که می‌توان به هدف و نیازمندی مخاطب، توجه به کلمات کلیدی، به روز رسانی صفحات وب، لینک‌هایی که به سایت شما زده می‌شود و در نهایت استفاده از متا تگ‌ّها که همه این عوامل به کراول یا خزنده گوگل کمک می‌کند که وبسایت شما را در رتبه‌های بالاتری قرار بدهند، اشاره کرد. هر چند عوامل دیگری برای بهبود سئو سایت شما وجود دارد اما ما به مهم‌ترین و حیاتی‌ترین مطالب در این مقاله اشاره‌کردیم.

محتوا هایی که شاید بپسندید

جذابیت پیج شما با کاور هایلایت اینستاگرام

جذابیت پیج شما با کاور هایلایت اینستاگرام

پیشگفتار امروزه اینستاگرام به یکی از پرکاربردترین شبکه‌های اجتماعی تبدیل شده است و کاور هایلایت اینستاگرام ابزاری کلیدی برای جذابیت بیشتر پیج کاربران به شمار می‌آید. با توجه به این که اولین برداشت‌ها در دنیای دیجیتال بسیار حائز اهمیت است، استفاده از کاورهای هایلایت اینستاگرام می‌تواند تأثیر زیادی...

هزینه تولید محتوا اینستاگرام

هزینه تولید محتوا اینستاگرام

پیشگفتار در دنیای دیجیتال امروز، اینستاگرام یکی از پرطرفدارترین پلتفرم‌ها برای ارتباط با مخاطبان و مشتریان است. اهمیت تولید محتوا در اینستاگرام برای رشد و موفقیت کسب‌وکارها غیرقابل انکار است. اما نکته‌ای که شاید کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد، این است که تولید محتوای اینستاگرام جذاب و موثر نیازمند...

ایده تولید محتوا اینستاگرام بدون چهره

ایده تولید محتوا اینستاگرام بدون چهره

پیشگفتار اینستاگرام به عنوان یکی از محبوب‌ترین شبکه های اجتماعی، بستری مناسب برای رشد کسب‌وکارها و افراد فراهم کرده است. اما یکی از چالش‌های تولید محتوا در اینستاگرام، عدم تمایل به نشان دادن چهره است. شاید به دلایل مختلفی همچون مسائل شخصی، تمایل نداشتن به دیده شدن یا حفظ حریم خصوصی، برخی از افراد...